"Gospelfest - having church"
(27 januari kl. 19.30, St Pauli, Malmö - 28 januari kl. 19.30, Pingstkyrkan, Helsingborg) 


Gospelmusiken föddes i Chicago på 30-talet och än idag lever gospelmusiken i tusentals kyrkor. Den 27 eller 28 januari är du välkommen till ”Gospelfest – having church” då vi får möjlighet att uppleva något av allt detta. Efter två år med fullsatta konserter på Malmö Live ser vi framemot att träffas i ett mindre sammanhang i St Pauli kyrka, Malmö och Pingstkyrkan, Helsingborg. Biljetter: 150:- (75:- under 15 år) via www.nortic.se 

Årets Gäster:
CINQUE CULLAR (Chicago)
Cinque Cullar började sin karriär som solist i Soul Children of Chicago. Med sin unika röst och energirika utstrålning har han bl.a. turnerat som körsångare till Jessy Dixon och släppte 2012 sitt debutalbum "Letters to God". Cinque är Director of Youth Ministry for St. Sabina Church i Chicago och startade 1997 kören "Tribe of Judah" vid Alabama State University.

ANNA WEISTER ANDERSSON
Som körledare och lärare på Gospellinjen i Glimåkra, Roland Utbult-stipendiat 2010 och med sånger som "Jesus is right here", "What a friend" och "Through it all" berör Anna människor inte bara i Sverige utan i stora delar av världen. Efter ett par år i England återvänder Anna i höst till Skåne och vi är väldigt glada att hon vill finnas med på "Gospelfest - having church".

------------------------------------

VILL DU VARA MED I KÖREN? 

Det är nu helt fullt i kören i Helsingborg, men det finns fortfarande ett antal platser kvar kören i Malmö. 

Kom med din vuxen- eller ungdomskör och prova på gospel tillsammans med sångare
från hela Skåne, musiker, solister och vår amerikanske gästdirigent.

Van eller ovan, kör eller enskild – alla är välkomna.
Har du drömt om att uppleva en gospelgudstjänst i Chicago? Nu har du möjlighet! 
Efter fullsatta Gospelfest med över 1000 sångare på Malmö Live i januari 2017 bjuder
vi nu in till "Gospelfest - having church" i nyrenoverade, vackra St Pauli kyrka i Malmö
på lördagen den 27 januari och söndagen den 28 januari i Pingstkyrkan, Helsingborg .

Anmälan kör (min 5 sångare):
För att garanteras plats vill vi gärna att ni anmäler er så snart som möjligt. Fyll i formuläret eller maila GOSPELFEST (Malmö), körens namn, kontaktperson och ungefärligt antal sångare till info@soulfulmusic.se. Då vi har mottagit er betalning på 250:- per sångare skickas samtliga noter och stäm-cd till körledaren för instudering. (Det går även bra att beställa extra noter 69:- och CD 79:- via info@soulfulmusic.se) Begränsat antal platser.

Anmälan enskild:
För att kunna fortsätta vår planering vill vi gärna att du anmäler dig så snart som möjligt. Anmäl dig via formuläret och sätt samtidigt in anmälningsavgiften 290:- till PlusGiro 158 98 28-1.
Uppge GOSPELFEST (Malmö), ditt namn och din e-mail. Noter och stäm-cd ingår i priset
och skickas då vi har fått din inbetalning.

Preliminärt schema 27 och 28 jan. (Du är med en av dagarna) 
13.00 Incheckning
13.30 Övning med Storkören
18.00 Matpaus
19.30 "Gospelfest - having church" med storkör, körledarkör samt amerikansk och svenska gäster.  

Förberedelse:
För att kunna få ut mesta möjliga av dagen är det viktigt att du kommer väl förberedda så att vi kan fokusera på att jobba med dynamik och uttryck. Vi kommer att sjunga 7 sånger ur det nya notmaterialet ”Sjung Gospel 2018”. I deltagaravgiften ingår nothäfte och stäm-cd.

Hör gärna av dig med frågor till info@soulfulmusic.se

Soulful Music,
i samarbete med Bilda, Lokaltidningen, Sensus, Svenska Gospelverkstaden & Sveriges Körförbund. 

Cinque Cullar

Cinque Cullar 
började sin karriär som solist i Soul Children of Chicago. Med sin unika röst och energirika utstrålning har han  bl.a.  turnerat som körsångare till Jessy Dixon och släppte 2012 sitt debutalbum "Letters to God".

Cinque är Director of Youth Ministry for St. Sabina Church i Chicago och startade 1997 kören "Tribe of Judah" vid Alabama State University.  

Anna Weister Andersson

Som körledare och lärare på Gospellinjen i Glimåkra, Roland Utbult-stipendiat 2010 och med sånger som "Jesus is right here", "What a friend"  och "Through it all" berör Anna människor inte bara i Sverige utan i stora delar av världen.

Efter ett par år i England återvänder Anna till Skåne i höst och vi är väldigt glada att hon vill finnas med på "Gospelfest - having church".