Kom och sjung - Gospelfest på Malmö Live 26 januari 2019!
 

Efter årets "Gospelfest - having church" är Gospelfest tillbaka på Malmö Live lördagen den 26 januari 2019.
1000 sångare från hela Skåne tillsammans med musiker och amerikanska gäster. Missa inte denna unika möjlighet att prova på gospel. Kör - enskild. Van - ovan. Alla är välkomna!

Varje stad har sin unika gospelstil därför känns det extra roligt att bjuda in Diane White-Clayton från Los Angeles med alla de influenser som finns där. Diane är en uppskattad sångerska, har studerat klassikt piano i Paris, har en Ph.D. i kompostion från University of California och var tidigare körledare i Andrae Crouch kyrka. 
Vi gästas även av Sharon Irving från "South Side Chicago" en fantastisk kreatör och sångerska som alltid har gått sin egen väg och gick vidare till seminfinalen av America's got talent via Mel B:s Golden Buzzer.


Anmälan kör (min 10 sångare):

För att garanteras plats maila så snart som möjligt körens namn, kontaktperson och ungefärligt antal sångare till info@soulfulmusic.se eller fyll i formuläret. Senast 25 oktober. (Begränsat antal platser). Anmälningsavgiften 350:- per sångare betalas till Soulful Music PG 158 98 28-1 senast 25 november samtidigt som ni via mail bekräftar exakt antal sångare. Därefter skickas samtliga noter och stäm-cd/stämfil till körledaren för instudering. (Det går i december även bra att beställa extra noter/CD via www.gospelstart.se).

Anmälan enskild:
Anmäl dig på sidan www.sensus.se/kurser-och-evenemang/kom-och-sjung-gospelfest-2019-317763 
Anmälan är bindande. I början av december får du via post en faktura på anmälningsavgiften 390:- samt noter och stäm-cd/stämfiler som ingår i priset. 

Förberedelse:
För att kunna få ut mesta möjliga av dagen är det viktigt att du som sångare kommer väl förberedda så att vi kan fokusera på att jobba med dynamik och uttryck. Vi kommer att sjunga ca 7 sånger ur det nya notmaterialet ”Sjung Gospel 2019”. I deltagaravgiften ingår nothäfte och stämfil/stäm-cd.

Publikbiljetter:
Biljetter till släkt och vänner som vill vara med och lyssna istället för att sjunga kommer att släppas 1 december. Det är vi som tillsammans fyller det stora konserthuset Malmö Live!

Hör gärna av dig med frågor till info@soulfulmusic.se

Dagen startar kl. 09.30 och avslutas med konsert kl. 18 och ev. kl. 20.

Diane White-Calyton (LA)

Varje stad har sin unika gospelstil.  Därför känns det inför Gospelfest 2019 extra roligt att bjuda in Diane White-Clayton från Los Angeles som kännetecknas av influenser och inspiration från olika delar av världen.

Diane är förutom en uppskattad sångerska, körledare och kompositör även Choral Conductor  i Faithful Central Bible Church i Inglewood. Hon har studerat klassikt piano vid Ecole Normale de Musiquei i Paris, har en Ph.D. i kompostion från University of California och var tidigare körledare i Andrae Crouch kyrka. 

Sharon Irving (Chicago)

Sharon Irving en fantastisk sångerska från "South Side Chicago" där hennes farfar 
aktivt deltog i Martin Luther King Jr. arbete.

"I take a deep breath and step out on faith. Do it afraid.” är ord som har följt henne . Sharon fick tidigt lära sig att följa sitt hjärta och gå sin egen väg oavsett om det gäller sång eller andra uttrycksformer.

 I America's got talent gick hon vidare till semifinalen och John Legends "Glory" via Mel B:s Golden Buzzer.