Kom och sjung - "GOSPELFEST 2020 - The choir" - 1 februari 2020, Europaporten, Malmö. 

Kom som enskild eller tillsammans med din kör och prova på gospel tillsammans med sångare från hela Skåne, musiker, solister och vår amerikanske gästdirigent. Van – ovan, kör – enskild, alla är välkomna.

Efter årets fantastiska uppslutning med över 1000 sångare bjuder Soulful Music i samarbete med bl.a. Bilda, Körcentrum Syd, Sensus, Svenska Gospelverkstaden och Sveriges Körförbund ännu en gång in till Gospelfest, denna unika möjlighet att uppleva, prova på och inspirerar av gospelmusikens speciella historia och uttryck.

Under "Gospelfest - the choir" kommer du som körledare och sångare att få en möjlighet att inspireras och utvecklas inom bl.a. dynamik och uttryck tillsammans med svenska instruktörer och två fantastiska och väldigt olika amerikanska gäster. Isaac Cates är prisbelönt kompositör och flitigt anlitad körledare, sångare och pianist från Kansas City. Zeke Locke tillhör en ny generation inom Urban Gospel. Han är karismatisk körledare, sångare och workshopledare från Chicago.

Anmälan kör (min 10 sångare):
För att garanteras plats behöver ni anmäla kören snarast. Begränsat antal platser! Maila körens namn, kontaktperson och ungefärligt antal sångare till info@soulfulmusic.se eller fyll i formuläret. Anmälningsavgiften 350:- per sångare betalas till Soulful Music PG 158 98 28-1 senast 20 november samtidigt som ni via mail bekräftar exakt antal sångare. Därefter skickas samtliga noter och stäm-cd till körledaren för instudering. (Det går även bra att beställa extra noter/CD via www.gospelstart.se).

Anmälan enskild:
Anmäl dig på sidan www.sensus.se. Därefter får du på post en faktura på anmälningsavgiften 390:- Noter och stäm-cd ingår i priset och skickas i början av december då vi har fått din inbetalning. Begränsat antal platser!

Anmälan körledare:
I år har du som körledare en unik möjlighet till egen inspiration även om din kör inte kan vara med då vi bjuder in till en separat Körledarworkshop med Isaac och Zeke kl. 10-12. Van - ovan, alla är välkomna.   
Vänligen anmäl dig via formuläret. Anmälningsavgiften 390:- betalas till Soulful Music PG 158 98 28-1 i samband med anmälan. www.facebook.com/events/702095473544825 

Publikbiljetter:
Biljetter till släkt och vänner som vill vara med och lyssna istället för att sjunga kommer att släppas 1 december. 

Förberedelse:
För att kunna få ut mesta möjliga av dagen är det viktigt att du som sångare kommer väl förberedda så att vi kan fokusera på att jobba med dynamik och uttryck. Vi kommer att sjunga ca 6 sånger ur det nya notmaterialet ”Sjung Gospel 2020”. I deltagaravgiften ingår nothäfte och stämfil/stäm-cd.

Hör gärna av dig med frågor till info@soulfulmusic.se

Preliminärt schema
10.00 Körledarträff och övning med Körledarkören
13.30 Workshop för alla sångare i Storkören
19.30 Gospelfest

Soulful Music i samarbete med 
Bilda, Körcentrum Syd, Lokaltidningen, Sensus, Svenska Gospelverkstaden och Sveriges Körförbund.

Isaac Cates (Kansas City)

Isaac Cates är prisbelönt kompositör och flitigt anlitad körledare, sångare och pianist från Kansas City.

"Isaac använder sin kunskap inom klassisk musik
och rötterna i Gospel/Soul för att skapa sofistikerade harmonier, polyfoniska rytmer och bländande pianoackompanjemang.
 

Zeke Locke (Chicago)

Zeke Locke tillhör en ny generation inom Urban Gospel. Han är karismatisk körledare, sångare och workshopledare från Chicago.

Han har jobbat som körledare/sångare med ett stort antal gospelartister bl.a. under "Festival of Praise Tour" (med Fred Hammond, Donnie McClurkin och Take 6). Nystartade Zeke Locke & The NuXperience är aktuella med sitt första album under 2020.