Välkommen till en medryckande Gospelfest med amerikanska gäster och storkör!
22 januari kl. 19.30 på Europaporten, Malmö & 23 januari kl. 19.30 i Pingstkyrkan, Helsingborg

Vi har valt att avvakta med att släppa publikbiljetter via Nortic.se till den 15 december. Tack för tålamod. 

---------

VILL DU VARA MED I KÖREN? 


Kom och sjung - GOSPELFEST 2022! Äntligen!

22 januari på Europaporten, Malmö & 23 januari i Pingstkyrkan, Helsingborg

Gospelmusikens historia innehåller både mycket kamp och mycket glädje. "Good news in bad times". Efter nästan två år med distans känns det fantastiskt roligt att få träffas tillsammans igen, sångare och musiker från hela Skåne och amerikanska gäster som Diane ”Dr Dee” White-Clayton från Los Angeles och Aaron Marcellus från New York. Diane som är en uppskattad sångerska, har studerat klassikt piano i Paris, har en Ph.D. i kompostion och Aaron, som har en bakgrund i dansgruppen STOMP kommer att värma upp våra rostiga röster och rörelser och dela med sig av sin långa erfarenhet av den gemensamma sångens unika möjlighet att skapa enhet och delaktighet i en tid av ensamhet och polarisering.

Missa inte denna unika möjlighet att uppleva, prova på och inspirerar av gospelmusikens speciella historia och uttryck. Kom som enskild eller tillsammans med din kör och prova på gospel tillsammans med sångare från hela Skåne, musiker, solister och våra amerikanska gästdirigenter. Van – ovan, kör – enskild, alla är välkomna.

Hör gärna av dig om du har några frågor till info@soulfulmsuic.se 
Eller bjud in vänner via www.facebook.com/events/454586092502591 (Malmö) 
www.facebook.com/events/972667776796351 (Helsingborg)  


Välkommen!  

Jonas Engström, Emma Leijon och Team Gospelfest


Dagsschema.
Dagen börjar med övning för storkören mellan kl. 13.30 och 18.15. Efter egen kvällsmat avslutas dagen
med konsert kl. 19.30. (Som sångare väljer du att vara med en av dagarna, lördag eller söndag) 
  (Som körledare är du välkommen att starta lördagen den 22 januari med en körledarworkshop kl. 10-12.)

Anmälan kör (minst 10 sångare):
För att garanteras plats fyll i formuläret så snart som möjligt eller maila körens namn, kontaktperson och ungefärligt antal sångare till info@soulfulmusic.se. (Begränsat antal platser). Anmälningsavgiften 350:- per sångare betalas till Soulful Music PG 158 98 28-1 senast 26 november samtidigt som ni via mail bekräftar exakt antal sångare. Därefter skickas samtliga noter och stäm-cd/stämfil till körledaren för instudering. (Det går även bra att beställa extra noter/CD via www.gospelstart.se).

Anmälan enskild (via Sensus):
Malmö den 22 janauri www.sensus.se/kurser-och-evenemang/gospelfest-europaporten-322151
Helsingborg den 23 januari www.sensus.se/kurser-och-evenemang/gospelfest-helsingborg-322152
Därefter får du via post en faktura på anmälningsavgiften 390:-. Noter och stäm-cd/stämfiler ingår i priset och skickas i början av december då vi har fått din inbetalning. 

Förberedelse:
För att kunna få ut mesta möjliga av dagen är det viktigt att du som sångare kommer väl förberedda så att vi
kan fokusera på att jobba med dynamik och uttryck. Vi kommer att sjunga ca 7 sånger som du får noter och stämfil/stäm-cd på i förväg.

Publikbiljetter:
Biljetter till släkt och vänner som vill vara med och lyssna istället för att sjunga kommer att släppas 1 december. 

Diane White - Clayton

Diane White-Clayton från Los Angeles representerar staden som kännetecknas av influenser och inspiration från olika delar av världen.

Diane är förutom en uppskattad sångerska, körledare och kompositör även Choral Conductor  i Faithful Central Bible Church i Inglewood. Hon har studerat klassiskt piano vid Ecole Normale de Musiquei i Paris, har en Ph.D. i komposition från University of California och var tidigare körledare i Andrae Crouch kyrka. 

Aaron Marcellus

Aaron Marcellus startade sin karriär som 14-åring  i gruppen Generation J från Atlanta.

Med sin unika röst och utstrålning tog han plats i American Idol 2011. Rytm, sång och dans kombineras sedan som medlem i STOMP NYC och han var en av sångarna hos australiensiske sångaren Guy Sebastian i Eurovision Song Contest 2015.