FULLT I KÖREN - SLUTSÅLT till publiken. 

Den 1 februari 2020 är det dags för "GOSPELFEST - the Choir" på Europaporten, Malmö. En inspirerande dag för Sångare, Körledare och Publik tillsammans med Zeke Locke och Isaac Cates, våra två amerikanska gäster som båda, på var sitt håll, bygger broar och river murar i gospelmusikens gränsland.

Isaac Cates är prisbelönt kompositör och flitigt anlitad körledare, sångare och klassisk pianist från Kansas City. Zeke Locke tillhör en ny generation inom Urban Gospel. Han är karismatisk körledare, sångare och workshopledare från Chicago som bl.a. har jobbat med Fred Hammond, Donnie McClurkin och Take 6.

PUBLIK 19.30
Välkommen till en unik konsertupplevelse där salongen blir scen och scenen blir salong. Under "Gospelfest - the Choir" bjuder Zeke och Isaac tillsammans med våra svenska instruktörer och över 800 sångare på en medryckande kväll där du får en möjlighet att beröras av musiken genom att komma riktigt nära både sångare och musiker. Välkommen till världen största "living room session".
BIljetter: 295:- www.nortic.se/dagny/event/25656

KÖRLEDARE 10.00
I år har du som körledare en unik möjlighet till egen inspiration även om din kör inte kan vara med då vi bjuder in till en separat Körledarworkshop med Isaac och Zeke kl. 10-12. Van - ovan, alla är välkomna. Vänligen anmäl dig via https://forms.gle/WbEC68DM5G64CmX47. Anmälningsavgiften 390:- betalas till Soulful Music PG 158 98 28-1 i samband med anmälan. www.facebook.com/events/702095473544825

SÅNGARE 13.30 - FULLT I KÖREN. 
Under Gospelfest har du som sångare en unik möjlighet att uppleva, prova på och inspirerar av gospelmusikens speciella historia och uttryck. Kom som enskild eller tillsammans med din kör och prova på gospel tillsammans med sångare från hela Skåne, musiker, solister och vår amerikanske gästdirigent. Van – ovan, kör – enskild, alla är välkomna.

Hör gärna av dig med frågor till info@soulfulmusic.se

Preliminärt schema
10.00 Körledarworkshop
13.30 Workshop för alla sångare i Storkören
19.30 Gospelfest

Soulful Music i samarbete med 
Bilda, Körcentrum Syd, Lokaltidningen, Sensus, Svenska Gospelverkstaden och Sveriges Körförbund.

Isaac Cates (Kansas City)

Isaac Cates är prisbelönt kompositör och flitigt anlitad körledare, sångare och pianist från Kansas City.

"Isaac använder sin kunskap inom klassisk musik
och rötterna i Gospel/Soul för att skapa sofistikerade harmonier, polyfoniska rytmer och bländande pianoackompanjemang.
 

Zeke Locke (Chicago)

Zeke Locke tillhör en ny generation inom Urban Gospel. Han är karismatisk körledare, sångare och workshopledare från Chicago.

Han har jobbat som körledare/sångare med ett stort antal gospelartister bl.a. under "Festival of Praise Tour" (med Fred Hammond, Donnie McClurkin och Take 6). Nystartade Zeke Locke & The NuXperience är aktuella med sitt första album under 2020.