Här kan du läsa mer om projektet på www.musikisyd.se/break-the-silence 

Torsdagen den 12 oktober kl. 18 är du välkommen till Tryckeriet i Helsingborg.  
Som en del av Skåneveckan för psykisk hälsa bjuder Lollo Fält, Jonas Helgesson och
kören One Nation in till BREAK THE SILENCE – en kväll kring psykisk (o)hälsa, och hopp!

Kvällen är gratis, men du behöver en biljett www.musikisyd.se/anmal-dig-till-break-the-silence 
                                                                  ---- 
2018 svarade 17% av Sveriges befolkning (16-84 år) att de mår dåligt. Andelen kvinnor är något högre, framför allt bland de yngre (19-26 år) (Källa FHM) Hur många känner du? Eller känner du igen dig?
Första steget för att kunna komma vidare är att vi hjälps åt att bryta tystnaden.
Fråga: - Hur mår du? Berätta hur Du mår!

Sången och musiken har en unik förmåga att få oss att stanna upp, öppna upp och reflektera.
Den kan få oss att dansa och den kan hjälpa oss att gråta. Med konserten Break the silence vill sångerskan Lollo Fält, författaren/föreläsaren Jonas Helgesson och kören One Nation beskriva 
en del av verkligheten som den är, men samtidigt tillföra lite hopp. 
 
Lollo Fält
Som sångerska med lång erfarenhet med artister som Måns Zelmerlöv, Sarah Dawn Finer, Shirley Clamp, David Lindgren och Anders Ekborg är Lollos styrka att arbeta inom ett brett kreativt spektrum.  Som låtskrivare och singer/songwriter har hon jobbat många år för för både Warner Chappell och Phrased Differently. Det blir det ofta sånger med personlig utveckling och medvetenhet i fokus. - Då jag som terapeut älskar att skriva i ett autentiskt självupplevt och självterapeutiskt syfte både för min egen skull men också för att hjälpa andra.
www.facebook.com/lollo.falt.3 , www.instagram.com/lollofalt

Jonas Helgesson
100 000-tals människor har blivit inspirerade av Jonas Helgessons uppskattade föreläsningar i vilka han bjuder på sig själv och på ett personligt och humoristiskt sätt berättar om hur det är att leva med en CP-skada. Han har skrivit flera böcker och blev känd för en större publik då han var med i musikalen Livet är en schlager. Hans föreläsningar blir ett oförglömligt möte som sätter spår och tänder hopp i varje människas hjärta.
www.jonashelgesson.se

One Nation
Kören består av 25 erfarna sångare från Nordvästra Skåne under ledning av Jonas Engström, körledare och tidigare musikaliskt ansvarig för Stockholm Gospel Körfestival och numera Gospelfest på Malmö Live. Med ena foten i den afroamerikanska och den andra i den svenska körtraditionen vill kören uppmuntra och utmana genom kraften i den gemensamma sången. Tidigare samarbeten innefattar Triple & Touch, Laila Adéle och Samuel Ljungblahd men även med Joshua Nelson från New York och Mahalia Jacksons egen pianist Eddie Robinson. Våren 2021 släppte kören och Laila en cover på "A million dreams" 
www.onenation.se


Vill du prata med någon?
Mind 90101 www.mind.se  
Jourhavande medmänniska  08-702 16 80 www.jourhavande-medmanniska.se  
BRIS 116 111 www.bris.se (för dig under 18 år)  

Kören One Nation

Om du vill läsa mer om kören One Nation kan du klicka på länken längst upp.  

Hittills....