TEAMBUILDING & LEDARSKAP
Lagbygge, samspel och ledarskap är spännande och utmanande, oavsett om det handlar om sport, organisationer eller körsång där intensiv delaktighet kräver både lyhördhet och tydlighet. I körsång är du hela tiden samtidigt både avsändare och mottagare. På samma gång som en kör är väldigt demokratisk, då alla har en röst, finns det ofta en mycket tydlig ledare som riktar fokus och visar vägen. 

Boka gärna Jonas Engström för en workshop eller kortare keynote där vi lyfter kopplingen mellan musik och ledarskap (Maila gärna info@soulfulmusic.se för frågor eller tankar kring ett samarbete) 
 

FORTBILDNING & INSPIRATION 
Som ledare ger du mycket, ofta nästan hela tiden. And "You can't pour from an empty cup". 
Därför är det så viktigt att på olika sätt hitta sammanhang där du kan fylla på. Gärna med inspirerande föreläsare, men minst lika viktigt är att få träffa kollegor för att dela glädjeämnen och utmaningar.  

INSPIRATION FÖR KÖRLEDARE
När pandemin stängde ner körer (och allt annat) behövde jag (Jonas) hitta nya sätt att mötas och få ny inspiration. Det var ju inte social utan fysisk distans som var viktig. I samband med Evening Prayers samlades över 100 körledare från hela världen för ny inspiration tillsammans med olika föreläsare. 

Hör gärna av dig vid frågor eller förfrågan