"Gospelfest - having church" - Körledarkören
 

I samband med "Gospelfest - having church" 27 och 28 januari är alla körledare välkommna att vara med i Körledarkören, där vi i ett mindre sammanhang tillsammans med Cinque Cullar och Anna Weister Andersson får möjlighet till gemenskap och egen inspiration.

27 januari St Pauli kyrka Malmö. 
10.00-12.00 Gemensam övning med Körledarkören 
12.15-13.15 Gemensam Lunch (på egen bekostnad) 

(Sedan väljer du att vara med 27 eller 28 januari. Du är välkommen att vara med i storkören men kan även välja att komma direkt till soundcheck strax innan konserten på kvällen) 

27 januari St Pauli kyrka i Malmö 
13.30 Övning med Storkören
19.30 "Gospelfest - having church" med storkör, 
körledarkör samt amerikansk och svenska gäster. 

28 januari Pingstkyrkan i Helsingborg 
13.30 Övning med Storkören
19.30 "Gospelfest - having church" med storkör, 
körledarkör samt amerikansk och svenska gäster. 

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@soulfulmusic.se och sätt samtidigt in anmälningsavgiften 290:- till PlusGiro 158 98 28-1. Uppge Körledarkören, ditt namn och din e-mail. Noter och stäm-cd ingår i priset och skickas då vi har fått din inbetalning.


------------------------------------

VILL DU VARA MED I KÖREN? 
Det är nu helt fullt i kören både i Malmö och Helsingborg, men du är välkommen med nästa gång.  

Soulful Music,
i samarbete med Bilda, Lokaltidningen, Sensus, Svenska Gospelverkstaden & Sveriges Körförbund. 

Cinque Cullar

Cinque Cullar 
började sin karriär som solist i Soul Children of Chicago. Med sin unika röst och energirika utstrålning har han  bl.a.  turnerat som körsångare till Jessy Dixon och släppte 2012 sitt debutalbum "Letters to God".

Cinque är Director of Youth Ministry for St. Sabina Church i Chicago och startade 1997 kören "Tribe of Judah" vid Alabama State University.  

Anna Weister Andersson

Som körledare och lärare på Gospellinjen i Glimåkra, Roland Utbult-stipendiat 2010 och med sånger som "Jesus is right here", "What a friend"  och "Through it all" berör Anna människor inte bara i Sverige utan i stora delar av världen.

Efter ett par år i England återvänder Anna till Skåne i höst och vi är väldigt glada att hon vill finnas med på "Gospelfest - having church".